Igavese talve kanakarri

  • Küpsetusaeg: 30min
  • Lihtne
Igavese talve kanakarri

Koostisosad

  • Õli
     1 spl
  • Kanafilee
     500 g
  • Sibul
     1 tk
  • Oliiviõli
     2 spl
  • Karri
     1.5 g
  • Küüslaugupulber
     0.25 tl
  • Kookospiim
     400 ml
  • Rosinad
     25 g
  • Õun
     0.5 tk
  • Beebispinat
     50 g
  • Riis
     200 g

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 4 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

See kanakarri maitseb hästi suvel, aga veel paremini talvel! Kui väljas on külm, on mõnus süüa midagi tõeliselt soojendavat!

Haki sibul ja tükelda kana

Kuumuta õli suurel pannil kõrgel kuumusel

Pane kanaliha ja sibul pannile ja prae segades 6 kuni 7 minutit, kuni liha on kergelt pruunikas. Kalla liha ja sibul pannilt kaussi ja pane kõrvale

Keera pliidil kuumus madalaks ja vala pannile oliiviõli

Mõõda pannile ka karri ja küüslaugupulber ning kuumuta, kuni segu hakkab mullitama, selleks kulub paar minutit

Lisa pannile kookospiim, rosinad, riivitud õun, kana ja sibul

Kata pann kaanega ja lase madalal kuumusel umbes kümme minutit podiseda

Sega sisse spinatilehed ja lase veel kaks minutit podiseda

Serveeri riisiga või omaette roana

Sarnased retseptid

Koorene kana

25min • Lihtne

Spargel munaga

20min • Lihtne