Igavese talve kanakarri

  • Küpsetusaeg: 30min
  • Lihtne
Igavese talve kanakarri

Koostisosad

  • Õli
     1 spl
  • Kanafilee
     500 g
  • Sibul
     1 tk
  • Oliiviõli
     2 spl
  • Karri
     1.5 g
  • Küüslaugupulber
     0.25 tl
  • Kookospiim
     400 ml
  • Rosinad
     25 g
  • Õun
     0.5 tk
  • Beebispinat
     50 g
  • Riis
     200 g

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 4 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

See kanakarri maitseb hästi suvel, aga veel paremini talvel! Kui väljas on külm, on mõnus süüa midagi tõeliselt soojendavat!

Haki sibul ja tükelda kana
Kuumuta õli suurel pannil kõrgel kuumusel
Pane kanaliha ja sibul pannile ja prae segades 6 kuni 7 minutit, kuni liha on kergelt pruunikas. Kalla liha ja sibul pannilt kaussi ja pane kõrvale
Keera pliidil kuumus madalaks ja vala pannile oliiviõli
Mõõda pannile ka karri ja küüslaugupulber ning kuumuta, kuni segu hakkab mullitama, selleks kulub paar minutit
Lisa pannile kookospiim, rosinad, riivitud õun, kana ja sibul
Kata pann kaanega ja lase madalal kuumusel umbes kümme minutit podiseda
Sega sisse spinatilehed ja lase veel kaks minutit podiseda
Serveeri riisiga või omaette roana

Sarnased retseptid

Koorene kana

25min • Lihtne
Katri Merisalu
Toitumisnõustaja

Kanakarri Tikka Masala

4h 30min • Keskmine