Soe lihavõttesalat kanaga

  • Küpsetusaeg: 40min
  • Lihtne
Soe lihavõttesalat kanaga

Koostisosad

  • Türgi uba
     100 g
  • Vutimunad
     7 tk
  • Broileri rinnafilee
     1 tk
  • Küüslauk
     1 küüs (-nt)
  • Oliiviõli
     
  • Mandlilaastud
     20 g
  • Riis
     100 g
  • Paprika marinaadis
     50 g
  • Kirsstomatid
     
  • Mee-sinepi salatikaste
     50 g
  • Sool
     1 näpuotsatäis
  • Pipar
     1 näpuotsatäis
  • Kurkum jahvatatud
     1 näpuotsatäis
  • Maitsetaimed
     

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 2 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Keeda riis vees. Lisa sool.

Loputa oad, lõika otsad ära ja keeda soolaga maitsestatud vees pehmeks.

Lõika kanafilee viiludeks, puista peale maitseaineid, hõõru küüslauguga ja prae kuumas õlis valmis.

Keeda vutimune keevas vees 3 minutit, seejärel jahuta ja koori.

Tõsta taldrikule riis, oad, rebitud kana, hakitud marineeritud paprika, pooleks lõigatud vutimunad, puista peale röstitud mandleid, veidi kirsstomateid ja rohelisi.

Serveeri sinepi-mee kastet eraldi kausis.

Sarnased retseptid

Jogurtimunad

4h • Keskmine