Hautatud sealiha värviliste köögiviljadega

  • Küpsetusaeg: 1h 20min
  • Lihtne
Hautatud sealiha värviliste köögiviljadega
Ajakiri Toit&Trend
Toit&Trend retseptid

Koostisosad

  • Seaguljašš
     450 g
  • Šampinjonid
     100 g
  • Sibulad
     2 tk
  • Küüslauk
     3 küüs (-nt)
  • Purustatud tomatid
     400 g
  • Kartulid
     350 g
  • Bataat
     160 g
  • Türgi uba
     100 g
  • Tüümian
      paar oksa
  • Puljongikuubik
     1
  • Suhkur
     1 g
  • Sool
      maitse järgi
  • Pipar
      maitse järgi
  • Õli
      praadimiseks

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 6 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Soojendav külma aja hautis, mis on lihtsama ühepajatoidu edasiarendus.

Pruunista kuumal pannil liha paar minutit. Lisa tükeldatud seened, sibul ja küüslauk. Maitsesta soola ja pipraga ning prae veel veidi. Lisa purustatud tomatid, maitsesta suhkru, soola ja pipraga. Hauta veidi.

Kalla segu haudepotti. Lisa puhastatud ja tükeldatud bataat, kartulid ja oad. Sega puljongikuubik umbes 2 dl kuuma veega, kalla  ahjupotti. Tõsta kõige peale tüümianioksad, kata kaanega ja küpseta 180 kraadi juures umbes 40 minutit, kuni kartul ja bataat on pehmed.

Sarnased retseptid

Kapsasupp

45min • Keskmine