Grillitud teriyaki lõhefilee

  • Küpsetusaeg: 30min
  • Keskmine
Grillitud teriyaki lõhefilee
Jörgen Kohal
Endine peakokk

Koostisosad

  • Teriyaki kaste
     60 g
  • Lõhe/forellifilee
     400 g
  • Kikerherne-kinoasalat
     400 g
  • Seesamiseemned
      maitse järgi
  • Redis
     1 punt (-i)

Hinda retsepti Aitäh hindamast!

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 2 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Vajadusel puhasta lõhefilee luudest ning lõika portsion tükid.

Aseta lõhesteigid teriaky kastmesse marinaadi. Lase seista vähemalt 1 tund.

Enne grillimist eemalda üleliigne marinaad.

Grilli mõlemalt poolt 2-3 minutit ning seejärel tõsta lõhefilee puhkama.

Raputa peale seesami seemneid ja serveeri kõrvale Rimi kokkade poolt valmistatud Kinoa-kikerherne salatit. Kõrvale võid lõigata ka krõmpsuvaid rediseid.

Sarnased retseptid

Omamärgimaitsed
Rimi omamärgitoodete retseptid

Heeringasalat

20min • Lihtne
Ajakiri Toit&Trend
Toit&Trend retseptid
Demo Kaev
Rimi peakokk

Kuldne meriahven

45min • Lihtne
Katri Merisalu
Toitumisnõustaja
Ajakiri Toit&Trend
Toit&Trend retseptid

Jõululaua kiusatus

1h 20min • Lihtne
Katri Merisalu
Toitumisnõustaja