Grillitud teriyaki lõhefilee

  • Küpsetusaeg: 30min
  • Keskmine
Grillitud teriyaki lõhefilee
Jörgen Kohal
Endine peakokk

Koostisosad

  • Teriyaki kaste
     60 g
  • Lõhe/forellifilee
     400 g
  • Kikerherne-kinoasalat
     400 g
  • Seesamiseemned
      maitse järgi
  • Redised
     1 punt (-i)

Hinda retsepti Aitäh hindamast!

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 2 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Vajadusel puhasta lõhefilee luudest ning lõika portsion tükid.

Aseta lõhesteigid teriaky kastmesse marinaadi. Lase seista vähemalt 1 tund.

Enne grillimist eemalda üleliigne marinaad.

Grilli mõlemalt poolt 2-3 minutit ning seejärel tõsta lõhefilee puhkama.

Raputa peale seesami seemneid ja serveeri kõrvale Rimi kokkade poolt valmistatud Kinoa-kikerherne salatit. Kõrvale võid lõigata ka krõmpsuvaid rediseid.

Sarnased retseptid

Demo Kaev
Rimi peakokk
Katri Merisalu
Toitumisnõustaja