Grillitud kanasteik suitsutatud tšilliglasuuriga

  • Küpsetusaeg: 30min
  • Keskmine
Grillitud kanasteik suitsutatud tšilliglasuuriga

Koostisosad

Suitsutatud tšilliglasuur

  • Õunaäädikas
     3 spl
  • Pruun suhkur Rimi
     3 g
  • Tšillikaste
     1.5 dl
  • Nelk
     1 g
  • Chipotle tšilli pasta
     3 spl
  • Jahvatatud paprika
     1 tl
  • Sool
      maitse järgi

Kana

  • Kanasteik
     4 tk
  • Sool
      maitse järgi
  • Pipar
      maitse järgi

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 4 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Kanasteik on paras tükk kana, mis on koivakujuline, aga ilma luudeta. Nahk on tal alles, tänu millele sobib hästi seda grillida ja pintseldada suitsutatud tšilliglasuuriga. Naudi kiiresti valmistatavat ja maitsvat grillirooga koos kastmete ja heade lisadega.

Suitsutatud tšilliglasuur: aja keema äädikas ja suhkur. Lisa ülejäänud koostisosad (nelk jahvatatult). Maitsesta soolaga ja jäta jahtuma.

Kana: maitsesta kanasteiki soola ja pipraga ning grilli aeglaselt nahaküljega allapoole keskmisel kuni kõrgel kuumusel, nii et nahk muutub krõbedaks.

Pööra ja glasuuri nahka ning grilli lihakülge, kuni sisetemperatuur on 72 °C.

Sarnased retseptid

Koorene kana

25min • Lihtne

Mesine müsli

30min • Lihtne