Ehe burger rebitud lihaga

  • Küpsetusaeg: 20min
  • Lihtne
Ehe burger rebitud lihaga
Jörgen Kohal
Endine peakokk

Koostisosad

  • Leiburi burgerikukkel
     2 viil (-u)
  • Rebitud liha
     160 g
  • Peekon
     40 g
  • Punane kapsas
     100 g
  • Lehtsalat
      serveerimiseks
  • Terav kaste
      serveerimiseks
  • BBQ-kaste
      serveerimiseks
  • Majonees
      serveerimiseks
  • Või
      kukliviilu määrimiseks

Hinda retsepti Aitäh hindamast!

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 2 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Kõige ehedam burger, mida kodus koos lähedastega valmistada. Vali lihtsalt meelepärane liha ning asu koos lähedastega grillima.

Tõmba Leiburi burgerikukli lõikepinnale õhuke kiht võid.

Viiluta punane kapsas nii õhukeselt, kui võimalik – ideaalse tulemuse saad mandoliinviilutajaga. 

 Pruunista peekon keskmisel kuumusel.

Kui enamik rasva on väljas, tõsta peekon paberile nõrguma. 

Kuumuta rebitud kana-, sea- või veiseliha samal pannil ning lisa maitse järgi BBQ-kastet. 

Pruunista kuklipooled grillil keskmisel kuumusel.

Kui kõik on valmis, ehita endale ideaalne burger, mis viib keele alla.

Sarnased retseptid

Böff a la TarTar

40min • Keeruline