Dandan-nuudlid

  • Küpsetusaeg: 45min
  • Keskmine
Dandan-nuudlid

Koostisosad

  • Riisinuudlid
     4 pakk (-i)
  • Kobartomat
     250 g
  • Šampinjonid
     250 g
  • Sojaoad Edamame ICA
     250 g
  • Õli
     1 spl
  • Beebispinat
     65 g

Kaste

  • Ingver
     1 spl
  • Küüslauk
     2 tk
  • Laim
     0.5 tk
  • Kaste Sambal Oelek
     1 tl
  • Sojakaste sushi Japanese Choice
     3 spl
  • Maapähklivõi
     1 dl
  • Suhkur
     1 tl
  • Porrulauk
     0.5 tk

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 4 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Dandan on suurepärane Hiina nuudliroog. Maapähklivõist, ingverist, laimist ja sojast koosnev salatikaste, millele lisab teravust sambal oelek‘i tšillipasta, on imeliselt hea. Sega salatikaste ning värskelt keedetud riisinuudlid ja krõbedad köögiviljad kokku. Sega lõpuks värske spinati ja tomatitega. Söö soovi korral pulkadega!

Sulata sojaoad.
Koori ja riivi ingver ja pane kaussi.
Pressi sisse küüslauk ning klopi hulka laimimahl, sambal oelek‘i tšillipasta, soja, maapähklivõi ja suhkur.
Kärbi ja haki porrulauk peeneks ja sega kokku.
Keeda nuudlid pakendil oleva õpetuse järgi.
Poolita kobartomatid.
Lõika šampinjonid neljaks.
Prae seened ja sojaoad praepannil õlis.
Sega hulka nuudlid ja salatikaste.
Lase kuumaks ja sega spinati ja tomatitega.

Sarnased retseptid

Katri Merisalu
Toitumisnõustaja

Kõrvitsakarri

45min • Lihtne

Kanakarri Tikka Masala

4h 30min • Keskmine

Praetud riis seentega

40min • Lihtne