Bucatini kreemja isterband‘i täidise ning rosmariiniga

  • Küpsetusaeg: 40min
  • Keskmine
Bucatini kreemja isterband‘i täidise ning rosmariiniga

Koostisosad

  • Pasta
     4 peotäis (-t)
  • Roheline hernes
     250 g
  • Porgand
     1 tk
  • Sibul punane
     1 tk
  • Isterbandi vorst
     4 tk
  • Vahukoor Rimi
     1 dl
  • Piim Rimi
     2 dl
  • Maisitärklis
     0.5 spl
  • Rosmariin
     0.5 peotäis (-t)
  • Või Rimi
     1 spl
  • Sool
      maitse järgi
  • Must pipar
      maitse järgi
  • Salat Frillice
     1 peotäis (-t)

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 4 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Maitserikkas pastaroog rootsi isterband-vorstide täidisega. Prae täidis koos porgandi ja sibulaga ning sega kreemjasse kastmesse. Serveeri roheliste herneste ja krõbeda salatiga

Keeda pasta (eelistault bucatini või spaghetti) vastavalt pakendil olevale õpetusele. Lisa herned keevasse pastasse, kui on veel 2 minutit jäänud.

Koori ja haki porgand ja sibul peeneks.

Lõika isterband-vorstid pikuti lahti ja kraabi sisu välja

Sega koor, piim ja maisitärklis kastrulis ning aja segades keema. Haki rosmariin peeneks ja sega kastmesse.

Prae porgand ja sibul poole koguse võiga panni peal. Sega need kastmesse.

Pudista isterband‘i sisu laiali ning prae segades allesjäänud võis panni peal. Sega kastmesse ja aja keema. Maitsesta soola ja pipraga.

Lõika salat tükkideks.

Serveeri pasta ja herned kastme ja salatiga.

Sarnased retseptid

Dandan-nuudlid

45min • Keskmine
Katri Merisalu
Toitumisnõustaja

Ahjukartuli salat

1h • Lihtne