Klõpsates YouTube'i esita nupule, nõustute, et teie valitud RIMI retseptivideod laaditakse YouTube'ist ning kohalduvad YouTube'i privaatsusseaded ja privaatsuspoliitika.
3 viisi, kuidas steiki küpsetada
-
Küpsetusaeg: 30min
-
Keskmine
Koostisosad
"Toores" steik
-
Veise tagasteik200 g
-
Õli
-
Sool
-
Pipar
Keskmiselt küpsetatud steik
-
Veise antrekoot200 g
-
Või
-
Sool
-
Pipar
Läbi küpsetatud steik
-
Seljatüki välisfilee200 g
-
Küüslauk1 küüs (-nt)
-
Viie pipra segu
-
Või
-
Õli
-
Sool
Juhised
Pane tähele!
See retsept on mõeldud 2 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.
"Toores" steik: Eemalda lihalt üleliigne vedelik majapidamispaberiga
Kasta liha õliga üle ning määri õli mõlemalt poolt sisse
Aseta liha grillpannile ning küpseta seda 3 minutit
Võta liha pannilit ning lisa sool ja pipar
Lase 3 minutit seista
Keskmiselt küpsetatud steik: Eemalda lihalt majapidamispaberiga üleliigsed vedelikud
Lisa pannile või, sulata ning seejärel aseta liha pannile
Küpseta liha mõlemalt poolt kokku 5 minutit. Lisa pannil olev või lihale, et liha jääks mahlasem
Võta liha pannilt ning aseta see fooliumile
Puista üle soola ja pipraga ning mähi liha fooliumisse
Lase lihal 3 minutit fooliumis rahuneda. Foolium aitab liha mahladel mahlasust säilitada
Läbi küpsetatud steik: Lisa lihale küüslauk ja piprad
Aseta pannile või kui ja õli
Aseta liha pannile ning keera liha iga 40 sekundi tagant. Kokku küpseta liha 7 minutit