Ajakiri Toit&Trend
Elustiiliajakiri

Värske kartuli võlu

Köögiviljad • 01 August, 2019
Värskest kartulist valmistatud road sobivad nii kiireks lõuna- ja õhtusöögiks kui ka pidulauale.

Lisa mitmesugust muud värsket kraami, mida parasjagu saada, ning mõnusad road valmivad kiirelt ja väikese vaevaga. Kui soovid, võid kartulid juba eelmisel päeval valmis keeta. Kartuleid ära enne keetmist koori, ainult pese hoolikalt. Nii säilivad kõik koore all pesitsevad vitamiinid, pealegi on just koor värske kartuli kõige maitsvam osa.

Vaata siit, milline kartul valida erinevate toitude tegemisel ja loe siit, miks on koorega kartul ideaalne suvetoit. Panime kirja ka õpetuse, kuidas varajast kartulit täiuslikult keeta.


Populaarsed artiklid

Sinu parema teenuse tagamiseks kasutame sellel lehel küpsiseid. Külastades lehekülge nõustud küpsiste kasutamistingimustega.