Veiseliha pasta

  • Küpsetusaeg: 30min
  • Keskmine
Veiseliha pasta

Koostisosad

Veiseliha pasta

  • Veisestroganovi ribad
     400 g
  • Tagliatelle makaronid
     400 g
  • Parmesani juust
     100 g
  • Vahukoor
     300 ml
  • Kirsstomat
     100 g
  • Trühvlipasta
     1 spl
  • Petersell
      Maitse järgi
  • Sool
      Maitse järgi
  • Must pipar
     

Hinda retsepti Aitäh hindamast!

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 2 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Maitsev ja kiire veiseliha pasta. 

Keeda makaronid pehmeks ja kurna ära.
Lõika omale parajad veisestroganovi ribad.
Prae pannil ribad, lisa juurde vahukoor ja trühvlipasta.
Keeda vahukoort umbes poole vähemaks.
Maitsesta segu soola ja pipraga.
Lisa juurde keedetud tagliatelle makaronid ning sega korralikult läbi.
Viimasena lisa juurde kirsstomatid, et tomat kergelt pehmeks muutuks, aga ära enam väga kuumuta.
Serveeri pasta kausis, aseta peale riivitud parmesan ja hakitud petersell.

Sarnased retseptid

Veise sisefilee steik

50min • Keskmine

Böff a la TarTar

40min • Keeruline

Pad Thai krevettidega

30min • Keskmine

Igavese talve kanakarri

30min • Lihtne