Toorsuhkruga praetud pirnid mandlite ja vanillikreemiga

  • Küpsetusaeg: 30min
  • Keskmine
Toorsuhkruga praetud pirnid mandlite ja vanillikreemiga

Koostisosad

Vanillikreem

  • Crème Fraîche
     100 ml
  • Tuhksuhkur
     1 g
  • Vanillisuhkur
     1 tl

Pirnid

  • Pirn
     3 tk
  • Või
     2 g
  • Toorsuhkur
     2 g
  • Mandlilaastud
     40 g

Hinda retsepti Aitäh hindamast!

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 4 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Pirnid lõigatakse tükkideks ning praetakse toorsuhkrus. Mandlilaastud annavad krõbedust ning rikkalik vanillikreem seob kõik koostisosad meeldivalt tervikuks.

Kreem: Vahusta crème fraîche tuhksuhkru ja vanillisuhkruga, kuni see muutub tugevaks vahuks.

Pirnid: Koori kõvad pirnid, eemalda südamik ja lõika 2 cm lõikudeks. Prae pirnilõike 2–3 minutit rasvaines. Puista suhkrut sekka ja prae veel paar minutit. Lisa mandlid ja sega pirnilõikudega.

Serveeri pirne vanillikreemiga.

Sarnased retseptid

Piparkoogitrühvlid

45min • Lihtne

Suhkurdatud kuremarjad

30min • Lihtne

Vaarikarullid

2h • Lihtne

Maasika-rabarberi rulett

2h 30min • Keskmine