Toor-sarapuupähkli kaerabatoonid

  • Küpsetusaeg: 30min
  • Lihtne

Koostisosad

  • Kaerahelbed Rimi Basic
     400 g
  • Suhkur Rimi Basic
     100 g
  • Sool
      Näputäis
  • Kaneel
     1 spl
  • Või Rimi Basic
     180 g
  • Šokolaad Rimi Basic
     100 g
  • Sarapuupähklikreem Rimi Basic
     400 g

Hinda retsepti Aitäh hindamast!

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 4 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Lihtsad toor-kaerabatoonid, mida ei pea ahjus küpsetama.

Sega kaer, suhkur, sool ja kaneel omavahel kokku.
Sulata potis või.
Sulata šokolaad eraldi (võid seda teha näiteks keeva veega kohal kausis).
Lisa šokolaadile sarapuupähklikreem ja sega, et saada ühtlane kreem.
Lisa kokku segatud kaerale sulatatud või.
Pane küpsetuspaber koogivormi.
Aseta pool kaeramassist vormi, siis lisa poole kreemi kiht.
Korda mõlemat kihti.
Pane 2 tunniks külmkappi.
Lõika lahti kangid (seda on kuuma noaga lihtsam teha).

Sarnased retseptid

Rapuntsli patsid

1h • Keskmine

Snickersi batoonid

45min • Keskmine

Marjatiramisu

1h • Keskmine

Šokolaadiküpsised

25min • Lihtne