Süteräimed rosmariini ja sidruniga

  • Küpsetusaeg: 2h 20min
  • Lihtne
Süteräimed rosmariini ja sidruniga
Ajakiri Toit&Trend
Toit&Trend retseptid

Koostisosad

  • Räimerümbad
     500 g
  • Küüslauk
     3 küüs (-nt)
  • Sidrunimahl
     0.5 tk
  • Rosmariin
      spl
  • Oliiviõli
     2 spl
  • Sool
     1 tl
  • Must pipar
      maitse järgi
  • Sidrun viilutatud
     1.5 tk

Hinda retsepti Aitäh hindamast!

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 4 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Selle retsepti puhul võid rümpade asemel kasutada ka fileesid või isegi terveid puhastatud räimi. Fileed vajavad vaid vähest maitsestumist ja valmivad grillil murdsekund kiiremini kui rümbad.

Haki küüslauguküüned ja sega oliiviõliga. Haki ka 1 sl jagu rosmariinilehti. Maitsesta räimed rosmariini-küüslauguseguga ning lisa  sidrunimahl ja sool-pipar. Lase tundpaar maitsestuda. Lao räimed kalarestile ja pista resti vahele ka mõni rosmariinioks ja sidruniviil. Grilli hõõguvate süte kohal mõlemalt poolt 3–4 minutit, kuni kalad on jumekad. Serveeri kohe.

Sarnased retseptid

Ajakiri Toit&Trend
Toit&Trend retseptid

Jõululaua kiusatus

1h 20min • Lihtne
Ajakiri Toit&Trend
Toit&Trend retseptid
Katri Merisalu
Toitumisnõustaja
Ajakiri Toit&Trend
Toit&Trend retseptid

Pehme tako krevettidega

10min • Lihtne