Suitsulõhe ja vutimunadega jõulupärg

  • Küpsetusaeg: 15min
  • Lihtne
Suitsulõhe ja vutimunadega jõulupärg
Ajakiri Toit&Trend
Toit&Trend retseptid

Koostisosad

  • Fenkol
     1 tk
  • Kurk
     300 g
  • Redis
     200 g
  • Avokaado
     2 tk
  • Laim
     2 tk
  • Toorjuust
     150 g
  • Hapukoor
     1 g
  • Mädarõigas
     1 g
  • Vutimuna
     6 tk
  • Šalott sibul
     1 tk
  • Külmsuitsu lõhe
     300 g
  • Kalamari
     
  • Oliiviõli
     
  • Salat
     
  • Till
     
  • Sool
     
  • Pipar
     

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 4 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Suitsulõhest ja vutimunadest salati saab vormida pidulikuks ja kauniks jõulupärjaks.

Viiluta fenkol, redis ja kurk õhukesteks viiludeks

Tõsta viilutatud fenkol kaussi ja pigista peale ühe laimi mahl

Lisa soola ja jäta mõneks ajaks marineerima

Tükelda avokaado ja piserda ka see üle laimimahlaga

Sega toasoe toorjuust ühtlaseks ning lisa sinna mädarõigas, hapukoort, sool ja pipar

Keeda vutimunad, jahuta ja lõika pooleks

Lõika šalottsibul õhukesteks poolratasteks

Säti suuremale taldrikule veidi salatirohelist

Tõsta peale nõrutatud fenkol, šalottsibularattad, kurk ja redis

Lisa avokaado

Jaota toorjuustukreem lusikatäite kaupa laiali

Keera suitsulõheviilud rulli ja tõsta need taldrikule, lisa poolitatud vutimunad ja kalamari

Piserda koostisaineid oliiviõli ja soola ning pipraga

Kaunista värskete tilliokste ja kalamarjaga ning serveeri kohe

Sarnased retseptid

Ahjulõhe köögiviljadega

35min • Keskmine

Kuldsed austrid

20min • Lihtne