Spinatipannkoogid

  • Küpsetusaeg: 30min
  • Lihtne
Spinatipannkoogid
Ajakiri Toit&Trend
Toit&Trend retseptid

Koostisosad

  • Kaerajahu
     70 g
  • Söögisooda
     0.5 tls
  • Küpsetuspulber
     0.5 tls
  • Sool
     0.25 tls
  • Linaseemned
     1 spl
  • Kookospalmi suhkur
     1 tls
  • Kaneel
     0.5 tls
  • Spinat
     120 g
  • Muna
     1 tk
  • Kreeka jogurt
     2 spl
  • Õunapüree
     2 spl
  • Õli
      praadimiseks
  • Kreeka jogurt
      serveerimiseks
  • Mesi
      soovi korral
  • Mustikad
     1 serveerimiseks

Hinda retsepti Aitäh hindamast!

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 6 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Kui kasutad linaseemneid, purusta need kõigepealt kannmikseris jahuks.

Sega omavahel jahu, sooda, küpsetuspulber, sool ja linaseemnejahu.

Vala kannmikserisse õunapüree, jogurt, spinat, suhkur, kaneel ja muna.

Töötle kõik ühtlaseks. Vala mass jahusegu hulka ja sega läbi.

Prae väikesed pannkoogid (u 2 sl tainast) kuumal pannil mõlemalt poolt 3–4 minutit.

Serveeri Kreeka jogurti ja marjadega. Nirista soovi korral üle mee või agaavisiirupiga.

Sarnased retseptid

Katri Merisalu
Toitumisnõustaja
Katri Merisalu
Toitumisnõustaja
Demo Kaev
Rimi peakokk

Kiluvõileivad

15min • Lihtne
Katri Merisalu
Toitumisnõustaja