Šokolaadipavlova sidrunikreemi ja mangoga

  • Küpsetusaeg: 1h 30min
  • Keskmine
Šokolaadipavlova sidrunikreemi ja mangoga

Koostisosad

Šokolaadipavlova

  • Munavalge
     4
  • Roosuhkur granuleeritud
     2.5 dl
  • Kakaopulber
     1 spl

Sidrunivõidekoor

  • Vahukoor Rimi
     2.5 dl
  • Sidrunivõie
     1 dl

Serveerimiseks

  • Mango sügavkülmutatud
     500 g
  • Passion
     3 tk
  • Piparmünt
     1 serveerimiseks

Hinda retsepti Aitäh hindamast!

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 8 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Kas sa teadsid, et magustoitude jaoks on kõhus olemas teine sahtel? Olgu sul kõht nii täis kui tahes, see šokolaadipavlova paneb sul kõhu korisema. Selle meeldiv värskus pärineb sidrunivõidest ja eksootilistest puuviljadest mango ja granadill (ehk passion). Kooki tippu tuleb mõnus piparmünt, mis elavdab nii värvi kui ka maitset!

Sulata mango üles.

Kuumuta ahi 100 °C-ni.

Šokolaadipavlova: Vispelda munavalged ja pool suhkrukogust mikseriga kõvaks seguks. Seejärel kalla vähehaaval peale ülejäänud suhkur, vispeldades samal ajal mikseriga. Kui tainas on valmis, siis peaks saama pöörata kausi pahupidi, ilma et tainas välja voolaks.

Puista kakao tainasse ja sega see "lohakalt" sisse.

Vormi beseesegu ringikujuliseks (umbes 25 cm läbimõõduga, 8 tüki jaoks) küpsetuspaberiga kaetud plaadil. Tee keskele väike süvend.

Küpseta ahjus keskmisel siinil umbes 1,5 minutit. Võta besee välja ja lase sellel restil jahtuda.

Sidrunivõidekoor: Vispelda koor kohevaks ja sega sisse sidrunivõie.

Pane mango sõela, et see saaks veidi kuivaks nõrguda.

Lõika granadillid (passionid) pooleks ja eemalda seemned ja viljaliha.

Serveerimiseks: Pane beseele koor, seejärel mango ja siis lõpuks granadill (passion). Puista peale münti.

Serveeri kohe.

Sarnased retseptid

Vanaema õunakook

1h • Keskmine

Rapuntsli patsid

1h • Keskmine

Marjatiramisu

1h • Keskmine

Snickersi batoonid

45min • Keskmine