Šokolaadi-tšilli juustukook

  • Küpsetusaeg: 1h 50min
  • Keskmine
Šokolaadi-tšilli juustukook
Ajakiri Toit&Trend
Toit&Trend retseptid

Koostisosad

Põhi

  • Küpsised Digestive
     150 g
  • Või Rimi
     70 g

Täidis

  • Toorjuust
     650 g
  • Hapukoor Rimi
     150 g
  • Kakaopulber Rimi
     3 spl
  • Suhkur
     70 g
  • Muna
     4 tk
  • Tšillipulber
     1 tls

Kate

  • Tume šokolaad
     100 g
  • Hapukoor Rimi
     150 g

Hinda retsepti Aitäh hindamast!

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 10 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Üllata oma sõpru särtsaka šokolaadi-tšilli juustukoogiga. Lase koogil peale küpsetamist kindlasti vähemalt 4h või siis üleöö jahtuda.

Purusta küpsised ja sega sulatatud võiga.

Suru segu küpsetuspaberiga vooderdatud lahtikäiva koogivormi põhja ja aseta vorm täidise valmistamise ajaks külma.

Sega omavahel toorjuust, hapukoor, suhkur, kakaopulber ja tšilli. Vahusta ükshaaval juustusegu sisse munad.

Vala täidis põhjale ning küpseta kooki 160-kraadises ahjus 50–60 minutit.

Lase täielikult jahtuda ja hoia 4–5 tundi või üle öö külmkapis.

Katteks sulata šokolaad veevannil ja lase mõni minut jahtuda. Sega sulašokolaad hapukoore sisse ning kata sellega juustukook.

Kaunista riivitud šokolaadi ja tšillipuruga.

Sarnased retseptid

Vanaema õunakook

1h • Keskmine

Snickersi batoonid

45min • Keskmine

Rapuntsli patsid

1h • Keskmine