Soe toortatra salat glasuuritud vutiga

  • Küpsetusaeg: 2h 30min
  • Keskmine

Koostisosad

Toortatra salat

  • Toortatar
     200 g
  • Vesi
     400 ml
  • Sool
      maitse järgi
  • Porgand
     100 g
  • Sibul
     100 g
  • Peet
     300 g
  • Roheline sibul
     50 g
  • Vutimunad
     

Kaste

  • Kitsepiima jogurt
     125 g
  • Kurkum
      maitse järgi
  • Sool
      maitse järgi

Glasuuritud vutt

  • Vutt
     4 tk
  • Sool
     15 g
  • Vesi
     700 ml
  • Õunastroop
     100 ml

Hinda retsepti Aitäh hindamast!

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 4 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Toortatra salat: Lõika porgan ja sibul kuubikukujulisteks, kuumuta ning lisa toortatar. Vala peale vesi ning keeda 5 minutit ja jäta hauduma. Keeda vutimunad. Lõika peet ja roheline sibul ning lisa need toorainetele.

Kaste: sega jogurt kurkumiga ning pane maitse järgi soola

Glasuuritud vutt: valmista soolast, veest ja poolest õuna stroobist marinaad. Pane vutid tunniks-kaheks marinaadi. Pärast vala marinaad ära ning kuivata vutid paberiga. Pruunista vutid pannil ja glasuuri õunastroopiga. Viimaseks küpseta vutid eelkuumutatud ahjus 180 kraadi juures ligi 15 minutit.

Sarnased retseptid

Demo Kaev
Rimi peakokk
Katri Merisalu
Toitumisnõustaja
Ajakiri Toit&Trend
Toit&Trend retseptid
Demo Kaev
Rimi peakokk

Puuplangul grillitud haug

40min • Keskmine
Ajakiri Toit&Trend
Toit&Trend retseptid
Hea teada

Teabe viimase 30 päeva jooksul kehtinud madalaima hinna kauasäilivate kaupade kohta leiate kodulehelt.