Soe toortatra salat glasuuritud vutiga

  • Küpsetusaeg: 2h 30min
  • Keskmine

Koostisosad

Toortatra salat

  • Toortatar
     200 g
  • Vesi
     400 ml
  • Sool
      maitse järgi
  • Porgand
     100 g
  • Sibul
     100 g
  • Peet
     300 g
  • Roheline sibul
     50 g
  • Vutimunad
     

Kaste

  • Kitsepiima jogurt
     125 g
  • Kurkum
      maitse järgi
  • Sool
      maitse järgi

Glasuuritud vutt

  • Vutt
     4 tk
  • Sool
     15 g
  • Vesi
     700 ml
  • Õunastroop
     100 ml

Hinda retsepti Aitäh hindamast!

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 4 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Toortatra salat: Lõika porgan ja sibul kuubikukujulisteks, kuumuta ning lisa toortatar. Vala peale vesi ning keeda 5 minutit ja jäta hauduma. Keeda vutimunad. Lõika peet ja roheline sibul ning lisa need toorainetele.

Kaste: sega jogurt kurkumiga ning pane maitse järgi soola

Glasuuritud vutt: valmista soolast, veest ja poolest õuna stroobist marinaad. Pane vutid tunniks-kaheks marinaadi. Pärast vala marinaad ära ning kuivata vutid paberiga. Pruunista vutid pannil ja glasuuri õunastroopiga. Viimaseks küpseta vutid eelkuumutatud ahjus 180 kraadi juures ligi 15 minutit.

Sarnased retseptid

Böff a la TarTar

40min • Keeruline
Demo Kaev
Rimi peakokk