Snickersi batoonid

  • Küpsetusaeg: 45min
  • Keskmine
Snickersi batoonid

Koostisosad

Põhi

  • Maapähklivõie Rimi
     200 g
  • Muna
     2
  • Pruun suhkur
     1 dl
  • Küpsetuspulber
     1 tls
  • Õli
      Vormi määrimiseks
  • Maapähkel
     100 g

Karamelline vahekiht

  • Kondenspiim karamelli
     200 g

Šokolaadikate

  • Küpsetusšokolaad 70%
     200 g
  • Või
     30 g

Hinda retsepti Aitäh hindamast!

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 5 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Ise tehtud hästi tehtud snickersi batoonid, mis on palju tervislikumad ja maitsvamad kui traditsioonilised Snickersid 😉

Klopi lahti munad ja lisa suhkur
Sega munasegu maapähklivõi ja küpsetuspulbriga
Määri umbes 20 cm kandiline vorm või keeksivorm õliga ning kalla pähklimass vormi
Küpseta 180 kraadi juures umbes 30 minutit
Jahuta põhi korralikult maha

Laota jahtunud põhjakihile karamellikaste või karamelli kondenspiim ja sinna peale jämedalt hakitud maapähklid. Soovi korral kasuta soolakaramellikastet

Šokolaadikatte jaoks purusta 100 grammi suure kakaosisaldusega (vähemalt 70%) šokolaadi väikesteks tükkideks ja sulata koos võiga kuumaveevannil. Sega ühtlaseks

Kalla šokolaad jahtunud karamellisele vahekihile ning lase šokolaadil taheneda
Lõika kook terava noaga tükkideks. Võid noa enne lõikamist kasta kuuma vette, siis ei lõhu lõikamine šokolaadikihti ära

Sarnased retseptid

Rapuntsli patsid

1h • Keskmine

Marjatiramisu

1h • Keskmine