Seenerisoto sinihallitusjuustuga

  • Küpsetusaeg: 40min
  • Lihtne
Seenerisoto sinihallitusjuustuga
Ajakiri Toit&Trend
Toit&Trend retseptid

Koostisosad

  • Riis
     350 g
  • Seente assortii
     200 g
  • Sibul
     1 tk
  • Küüslauk
     2 küüs (-nt)
  • Valge vein
     200 ml
  • Puljongikuubik
     2 tk
  • Sinihallitusjuust
     100 g
  • Toorjuust
     100 g
  • Parma juust
     80 g
  • Või
      praadimiseks
  • Petersell
      serveerimiseks

Hinda retsepti Aitäh hindamast!

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 4 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Mõnus kodune risoto sobib ideaalselt kiireks argiseks õhtusöögiks.

Valmista puljong 800 ml keevast veest ja puljongikuubikutest.

Prae poti põhjas hakitud seened (enne sulatatud), sibul ja küüslauk kergelt võis.

Lisa riis ja prae mõni minut.

Lisa vein ja keeda, kuni vedelik on kadunud.

Lisa mitme osa kaupa puljong, riisi aegajalt segades.

Keeda madalal tulel, kuni kogu vedelik on kasutatud.  Sega juurde toorjuust, hakitud sinihallitusjuust ja pool Parma juustust.

Serveeri kohe ülejäänud Parma juustu ja hakitud peterselliga.

Tähelepanu! Tegemist on alkoholiga.

Alkohol võib kahjustada teie tervist.

Sarnased retseptid

Böff a la TarTar

40min • Keeruline
Ajakiri Toit&Trend
Toit&Trend retseptid

Toortatra-peedi-risoto

30min • Lihtne
Ajakiri Toit&Trend
Toit&Trend retseptid
Ajakiri Toit&Trend
Toit&Trend retseptid