Rohelise kattega karbonaad praekartuli ja hautatud kapsaga

  • Küpsetusaeg: 2h
  • Lihtne
Rohelise kattega karbonaad praekartuli ja hautatud kapsaga
Jörgen Kohal
Endine peakokk

Koostisosad

Roheline panko

  • Petersell
     40 g
  • Panko riivsai
     40 g
  • Riivjuust
     50 g

Karbonaad

  • Seakaelakarbonaad
     4 viil (-u)
  • Sool ja pipar
      maitse järgi
  • Roheline panko riivsai
     

Õunane hapukapsas

  • Hapukapsas
     900 g
  • Õunamahl
     500 ml
  • Suhkur
     50 g

Ürtidega praekartul

  • Kartul
     1 kg
  • Sool
     7 g
  • Till
     50 g
  • Roheline sibul
     50 g

Hinda retsepti Aitäh hindamast!

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 4 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Sealiha ning hapukapsas lausa defineerivad Eesti kööki. Vabariigi aastapäeva puhul pole vaja keskenduda uhketele välismaa roogadele. Paku perele pidupäeva puhul Eesti klassikuid!

Roheline panko

Lõika petersell peenemaks ning sega kutteris ühtlaseks massiks. Hea kasutada liha, kala, kana paneerimisel või üleküpsetamisel.

Rohelise kattega karbonaad

Maitsesta sealiha soola ja pipraga. Puista peale rohelist panko riivsaia. Küpseta ahjus 180 °C juures 25min.

Õunane hapukapsas

Sega kokku hapukapsas, õunamahl ning suhkur. Hauta potis ca 1,5h.

Sarnased retseptid

Demo Kaev
Rimi peakokk
Katri Merisalu
Toitumisnõustaja
Demo Kaev
Rimi peakokk
Ajakiri Toit&Trend
Toit&Trend retseptid
Hea teada

Teabe viimase 30 päeva jooksul kehtinud madalaima hinna kauasäilivate kaupade kohta leiate kodulehelt.