Rabarberi-kaerahelbe-magustoit

  • Küpsetusaeg: 45min
  • Lihtne
Rabarberi-kaerahelbe-magustoit
Ajakiri Toit&Trend
Toit&Trend retseptid

Koostisosad

  • Või
     70 g
  • Mandlijahu
     40 g
  • Kaerahelbed
     60 g
  • Suhkur
     2 spl
  • Sool
     0.25 tls
  • Valge šokolaad
     50 g
  • Muna
     2 tk
  • Piim
     2 dl
  • Rabarber
     3 tk

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 6 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Seda lihtsat purumagustoitu võid väikeste vormide asemel teha ka suuremas koogivormis.

Sega omavahel mandlijahu, kaerahelbed, suhkur ja sool. Lisa külmad võitükid ja näpi kõik puruseks tainaks. Haki rabarber väikesteks tükkideks.

Jaota ₁⁄₃ purutainast võiga määritud vormide põhja. Aseta peale rabarberitükid. Klopi munad lahti ja lisa piim. Vala muna-piimasegu vormidesse rabarberi peale. Haki valge šokolaad ja jaota ka see vormidesse. Lõpuks puista peale ülejäänud purutainas.

Küpseta väikeseid vormimagustoite 200-kraadises ahjus u 20 minutit.

Serveeri jäätisega.

Sarnased retseptid

Katri Merisalu
Katri retseptid

Šokolaadiküpsised

25min • Lihtne