Punakapsas pohladega

  • Küpsetusaeg: 45min
  • Lihtne
Punakapsas pohladega
Ajakiri Toit&Trend
Toit&Trend retseptid

Koostisosad

  • Kapsas punane
     1 kg
  • Mesi
     1 spl
  • Pohlad
     2 peotäis (-t)
  • Õunaäädikas
     1 spl
  • Oliiviõli
     1 spl
  • Meresool
      maitse järgi

Hinda retsepti Aitäh hindamast!

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 4 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Viiluta punane kapsas võimalikult õhukesteks ribadeks.

Kuumuta pannil veidi oliiviõli ja prae kapsast esialgu kõrgemal kuumusel aeg-ajalt segades 5 minutit nii, et kapsas saab kergelt pruunistatud.

Maitsesta soolaga, heida hulka paar peotäit pohli, sega läbi ning jäta kümmekonnaks minutiks kaane alla madalamale kuumusele hauduma.

Sega uuesti, kalla peale veidi õunaäädikat ja nirista mett.

Lase veel kaane all haududa, kuni kapsas on meelepäraselt veidi krõmps või juba päris pehme.

Paku Rimi kaua küpsenud seakoodiga.

Sarnased retseptid

Katri Merisalu
Toitumisnõustaja