Mozzarella aedmaasikate, basiiliku ja röstitud päevalilleseemnetega

  • Küpsetusaeg: 20min
  • Lihtne
Mozzarella aedmaasikate, basiiliku ja röstitud päevalilleseemnetega

Koostisosad

  • Päevalilleseemned
     1 dl
  • Sool
     1 g
  • Maasikad
     1 kg
  • Basiilik
     1 peotäis (-t)
  • Mozzarella
     125 g
  • Palsamiäädikas
     2 spl
  • Oliiviõli
     2 spl
  • Must pipar
      maitse järgi

Hinda retsepti Aitäh hindamast!

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 4 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Eelroog, mis koosneb äratuntavate maitsete ootamatust kombinatsioonist. Röstitud päevalilleseemned, mozzarella, basiilik ja mahlased aedmaasikad. Viimasena, kuid sugugi mitte vähem tähtsamana, lisatakse oliiviõli. Kuidas see maitseb? Peen, nagu päikesepaiste kausis, arvame meie!

Rösti päevalilleseemneid koos soolaga kuival praepannil.

Loputa maasikad, eemalda rohelised osad ja lõika maasikad pooleks.

Lõika basiilik õhemateks ribadeks.

Riivi või lõika mozzarella väiksemateks tükkideks.

Sega omavahel balsamiäädikas ja oliiviõli ning lisa seejärel aedmaasikad, mozzarella ja basiilik. Pane taldrikule.

Raputa peale päevalilleseemneid ja maitsesta musta pipraga.

Sarnased retseptid

Omamärgimaitsed
Rimi omamärgitoodete retseptid

Heeringasalat

20min • Lihtne
Ajakiri Toit&Trend
Toit&Trend retseptid
Ajakiri Toit&Trend
Toit&Trend retseptid
Ajakiri Toit&Trend
Toit&Trend retseptid
Katri Merisalu
Toitumisnõustaja