Peedi-läätsesalati veiselihasteigiga

  • Küpsetusaeg: 30min
  • Lihtne
Peedi-läätsesalati veiselihasteigiga
Ajakiri Toit&Trend
Toit&Trend retseptid

Koostisosad

  • Rimi veise välisfilee steik
     200 g
  • I Love Eco punased läätsed
     100 g
  • Väike peet
     1 tk
  • Kirsstomatid
     100 g
  • Väike brokoli
     1 tk
  • Till
      maitse järgi
  • Õli
      praadimiseks
  • Sool
      maitse järgi
  • Pipar
      maitse järgi
  • Palsamikreem
     

Hinda retsepti Aitäh hindamast!

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 2 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

See soe värviline salat on toitev, maitsev ja tervislik ning sobib ka pidulauale.

Koori ja tükelda peet. Sega veidikese õli, soola ja palsamikreemiga. Eelista valget palsamikreemi. Küpseta 180-kraadises ahjus umbes 20 minutit, kuni peet on pehmenenud, aga ikka veel mõnusalt krõmps.

Keeda läätsed vastavalt pakil olevale juhendile. Tükelda brokoli, keeda paar minutit soolaga maitsestatud vees.

Prae steiki kuumal pannil või ja õli segus mõlemalt poolt paar minutit. Täpne aeg sõltub sellest, millise küpsusastmega liha sulle meeldib. Maitsesta soola ja pipraga. Lase paar minutit seista.

Jaga taldrikutesse või vaagnale läätsed, peet, brokoli, poolitatud tomatid ja peotäis hakitud tilli. Viiluta liha ning tõsta salati peale.

Sarnased retseptid

Ajakiri Toit&Trend
Toit&Trend retseptid
Ajakiri Toit&Trend
Toit&Trend retseptid

Burritokauss

20min • Lihtne

Iiri veise šašlõkk

2h 20min • Keskmine
Talu Toidab
Talu Toidab retseptid

Mahe ühepajatoit

55min • Keskmine