Mandli-kookosebatoonid šokolaadiglasuuriga

  • Küpsetusaeg: 40min
  • Keskmine

Koostisosad

Põhi

  • Mandlijahu
     200 g
  • Kookoshelbed
     100 g
  • Kookosõli Rimi Planet
     230 g
  • Suhkur
     150 g

Glasuur

  • Piimašokolaad
     200 g
  • Vahukoor Rimi
     80 ml
  • Rohelised pistaatsiapähklid
     50 g

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 6 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Maitsev mandli-kookosebatoon šokolaadiglasuuriga on nii maitsev, et kõik lähedased soovivad kindlasti Sinu käest retsepti! Ära siis ole kade ja jaga seda nendega.

Sega kookoslaastud mandlijahu ja suhkruga.

Sulata kookosõli ja sega pähklijahu sisse.

Pressi segu tugevasti vormi sisse. Kui kookosõli jahtub, muutub see jälle kõvaks ja hoiab kogu massi koos.

Sulata veevannis šokolaad koos vahukoorega ja vala segu pähklimassile.

Puista mass pistaatsiapähklitega üle ja pane vähemalt 1 tunniks külmkappi jahtuma. Veelgi parem, kui segu seisab üleöö, et šokolaad läbinisti kõvaks muutuks. Seejärel lõika batoonisuurused tükid.

Sarnased retseptid

Rabarberi-plaadikook

1h • Keskmine

Rabarberi-mandlikook

1h 40min • Keskmine

Rabarberi-maasikasalsa

25min • Keskmine

Peedi jõulutart

2h • Keeruline

Õunapirukas

1h 35min • Keskmine