Leivasupp maapähklivõiga

  • Küpsetusaeg: 45min
  • Lihtne
Leivasupp maapähklivõiga

Koostisosad

Koostis

  • Rukkileib
     10 viil (-u)
  • Pruun suhkur
     2 spl
  • Maapähklivõi
     2.5 spl

Serveerimiseks

  • Maapähklid
      maitse järgi
  • Piim
      maitse järgi
  • Valge školaad
      maitse järgi

Hinda retsepti Aitäh hindamast!

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 3 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Klassikaline magustoit meie kõigi lapsepõlvest, ainult et natuke trendikamas võtmes.

Aseta leivaviilud kaussi ja vala peale sooja vett nii palju, et viilud oleksid veega kaetud. Leota neid 30 minutit soojas vees. Vala pool vett ära ja kuumuta leiva-veesegu, kuni moodustub pehme leivapuder. Tõsta tulelt ja lase jahtuda.

Vala leivapuder kannmikserisse ja töötle kreemjaks. Seejärel vala tagasi potti, lisa suhkur. Kuumuta tasasel tulel mõni minut. Lõpuks lisa maitse järgi maapähklivõid.

Serveeri leivamagustoit kaussides. Kaunista maapähklipuru, valge šokolaadi ja natukese piima või koorega.

Sarnased retseptid

Seene-karri supp

40min • Lihtne
Ajakiri Toit&Trend
Toit&Trend retseptid

Lihtne tomatisupp

20min • Lihtne

Hernessupp suitsukondiga

1h 30min • Lihtne
Katri Merisalu
Toitumisnõustaja

Herne-juurviljasupp

1h • Keskmine