Lehtkapsa- ja parmesanikrõpsud

  • Küpsetusaeg: 30min
  • Keskmine
Lehtkapsa- ja parmesanikrõpsud

Koostisosad

  • Lehtkapsas
     125 g
  • Parmesan
     400 g

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 6 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Lehtkapsas ja parmesan – need on kaks koostisosa, mille maitsed on üksteisele justkui loodud! Parmesani pehme pähklisus täiendab suurepäraselt lehtkapsa jõulist rohelist maitset. Selles retseptis kohtuvad need kaks imeliselt krõbedates krõpsudes, mis sobivad suurepäraselt koosviibimistele väikeseks suupisteks! Õhus on armastust!
Kuumuta ahi 150 °C-ni.

Haki lehtkapsas ning laota hõredalt kahele küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile laiali, läbimõõduga umbes 10 cm.

Riivi parmesan peeneks. Puista juust lehtkapsale. Aseta plaadid ükshaaval ahju keskmisele siinile 15–20 minutiks ehk kuni lehtkapsakrõpsud on saanud ilusa värvi. Lase ahjust aeg-ajalt niiskust välja.

Lase krõpsudel jahtuda. Tõsta need spaatliga kaussi.

Sarnased retseptid