Kuum Gruusia leib pesto ja tomatitega

  • Küpsetusaeg: 20min
  • Lihtne
Kuum Gruusia leib pesto ja tomatitega
Ajakiri Toit&Trend
Toit&Trend retseptid

Koostisosad

  • Gruusia leib
     1 pakk (-i)
  • Pesto
     4 spl
  • Mozzarella
     100 g
  • Kirsstomat
     75 g
  • Mustad oliivid
     50 g
  • Õli
      küpsetamiseks

Hinda retsepti Aitäh hindamast!

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 6 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Sellise täidetud leiva sisse võid pista ka küüslaugu, riivitud juustu ja ürtide segu või siis mõnd maitsevõid. Piisab ka lihtsalt õliga määritud leiva kergest grillimisest, et saada justkui otse ahjust tulnud saia kiire petuvariant.

Lõika leib küljelt peaaegu läbi, nii et tekiks tasku täidise jaoks. Määri leiva sisemus pestoga, pista sinna riivitud juust, poolitatud kirsstomatid ja oliivid ning suru tasku kokku.

Määri leib kergelt õliga kokku ja grilli mõlemalt poolt paar minutit keskmisel kuumusel, kuni juust on sulanud ja leib ise pealt krõbe. Lõika viiludeks ja serveeri.

Sarnased retseptid

Tillinäkileib

1h 30min • Keskmine

Must hamburgerileib

2h 59min • Keskmine
Jörgen Kohal
Endine peakokk

Mozzarella burger

25min • Lihtne
Ajakiri Toit&Trend
Toit&Trend retseptid

Rummipallid leivaga

45min • Lihtne
Demo Kaev
Rimi peakokk

Jahu-Jaani leib

1h 15min • Keskmine