Kuum Gruusia leib pesto ja tomatitega

  • Küpsetusaeg: 20min
  • Lihtne
Kuum Gruusia leib pesto ja tomatitega
Ajakiri Toit&Trend
Toit&Trend retseptid

Koostisosad

  • Gruusia leib
     1 pakk (-i)
  • Pesto
     4 spl
  • Mozzarella
     100 g
  • Kirsstomat
     75 g
  • Mustad oliivid
     50 g
  • Õli
      küpsetamiseks

Hinda retsepti Aitäh hindamast!

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 6 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Sellise täidetud leiva sisse võid pista ka küüslaugu, riivitud juustu ja ürtide segu või siis mõnd maitsevõid. Piisab ka lihtsalt õliga määritud leiva kergest grillimisest, et saada justkui otse ahjust tulnud saia kiire petuvariant.

Lõika leib küljelt peaaegu läbi, nii et tekiks tasku täidise jaoks. Määri leiva sisemus pestoga, pista sinna riivitud juust, poolitatud kirsstomatid ja oliivid ning suru tasku kokku.

Määri leib kergelt õliga kokku ja grilli mõlemalt poolt paar minutit keskmisel kuumusel, kuni juust on sulanud ja leib ise pealt krõbe. Lõika viiludeks ja serveeri.

Sarnased retseptid

Snickersi batoonid

45min • Keskmine

Printsesside marjasalat

30min • Lihtne

Jõu-kauss

45min • Keskmine

Taimetoidu tortiljakook

20min • Keskmine

Rapuntsli patsid

1h • Keskmine