Kõrvitsapannkoogid

  • Küpsetusaeg: 40min
  • Keskmine
Kõrvitsapannkoogid
Ajakiri Toit&Trend
Toit&Trend retseptid

Koostisosad

Kõrvitsapannkoogid

  • Kaerajahu
     130 g
  • Riisijahu
     75 g
  • Söögisooda
     0.5 tls
  • Küpsetuspulber
     0.5 tls
  • Kaneel
     0.5 tls
  • Kardemon
     0.5 tls
  • Sool
     0.25 tls
  • Muna
     2 tk
  • Keefir
     100 ml
  • Kõrvitsapüree
     100 g
  • Sulavõi
     3 spl
  • Suhkur
     1 näpuotsatäis
  • Õli
      praadimiseks

Serveerimiseks

  • Kreeka pähklid
      maitse järgi
  • Mesi
      maitse järgi

Hinda retsepti Aitäh hindamast!

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 3 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Kõrvitsapüree valmistamiseks küpseta kõrvitsatükke 180-kraadises ahjus 20 minutit. Lase jahtuda, eemalda koor ning töötle kannmikseris püreeks.

Sega suures kausis kaera- ja riisijahu, suhkur, sooda, küpsetuspulber, sool ja vürtsid.

Teises kausis sega munad, keefir, sulavõi ja kõrvitsapüree.

Ühenda segud omavahel ning mikserda kõik ühtlaseks tainaks.

Vala pannile õli ja prae kuumal pannil väikesed koogid mõlemalt poolt.

Serveerimiseks puista peale hakitud Kreeka pähkleid ja nirista mett.

Sarnased retseptid

Katri Merisalu
Toitumisnõustaja
Demo Kaev
Rimi peakokk

Vastlakukkel

2h • Lihtne
Katri Merisalu
Toitumisnõustaja

Šokolaadiküpsised

25min • Lihtne