Kõrvitsakarri

  • Küpsetusaeg: 45min
  • Lihtne

Koostisosad

  • Türgi oad
     200 g
  • Porrulauk
     1 tk
  • Kõrvits
     500 g
  • Küüslauk
     2 küüs (-nt)
  • Õli
     
  • Vesi
     2 klaas (-i)
  • Karrikaste Tai
     
  • Jasmiiniriis
     250 g

Hinda retsepti Aitäh hindamast!

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 4 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Valmista kõrvitsakarri ise!

Lõika oakaunadelt otsad ära.
Tükelda porru ja ürdid.
Koori kõrvits.
Lõika kõrvits tükkideks.
Haki küüslauk.
Prae porrut oliiviõlis.
Lisa küüslauk ja kõrvits.
Vala juurde 1/2 klaasi vett.
Hauta 5-10 min.
Lisa kaste.
Hauta, kuni kõrvits muutub pehmeks.
Serveeri riisi ja ürtidega, piserdades peale sidrunimahla.

Sarnased retseptid

Kikerhernesupp karaskiga

1h 30min • Keskmine

Lihtne lasteeine

25min • Lihtne