Kõrvitsakarri

  • Küpsetusaeg: 45min
  • Lihtne

Klõpsates YouTube'i esita nupule, nõustute, et teie valitud RIMI retseptivideod laaditakse YouTube'ist ning kohalduvad YouTube'i privaatsusseaded ja privaatsuspoliitika.

Koostisosad

  • Türgi oad
     200 g
  • Porrulauk
     1 tk
  • Kõrvits
     500 g
  • Küüslauk
     2 küüs (-nt)
  • Õli
     
  • Vesi
     2 klaas (-i)
  • Karrikaste Tai
     
  • Jasmiiniriis
     250 g

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 4 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Valmista kõrvitsakarri ise!

Lõika oakaunadelt otsad ära.
Tükelda porru ja ürdid.
Koori kõrvits.
Lõika kõrvits tükkideks.
Haki küüslauk.
Prae porrut oliiviõlis.
Lisa küüslauk ja kõrvits.
Vala juurde 1/2 klaasi vett.
Hauta 5-10 min.
Lisa kaste.
Hauta, kuni kõrvits muutub pehmeks.
Serveeri riisi ja ürtidega, piserdades peale sidrunimahla.

Sarnased retseptid

Dandan-nuudlid

45min • Keskmine
Katri Merisalu
Toitumisnõustaja

Kanakarri Tikka Masala

4h 30min • Keskmine