Kõrvitsa-šokolaadileib

  • Küpsetusaeg: 2h
  • Lihtne
Kõrvitsa-šokolaadileib
Ajakiri Toit&Trend
Toit&Trend retseptid

Koostisosad

  • Kõrvitsapüree
     225 g
  • Sooda
     1 tls
  • Kaneel
     0.75 tls
  • Muskaatpähkel
     0.75 tls
  • Ingver
     0.75 tls
  • Sool
     0.5 tls
  • Päevalilleõli
     100 ml
  • Muna
     2 tk
  • Rafineerimata suhkur
     150 g
  • Mandlijahu
     120 g
  • Kaerajahu
     180 g
  • Tume šokolaad
     150 g
  • Metspähklid
     75 g

Hinda retsepti Aitäh hindamast!

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 8 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Kõrvitsapüree valmistamiseks küpseta kõrvitsatükke 180-kraadises ahjus 20 minutit, lase jahtuda, eemalda koor ja töötle kannmikseris ühtlaseks.

Vispelda suures kausis kokku kõrvitsapüree, munad, õli ja suhkur.

Sega teises kausis jahud ja kõik ülejäänud kuivained.

Haki šokolaad ja pähklid, lisa ka need. Sega kõik omavahel ja vala keeksitainas õliga määritud ning jahuga ülepuistatud vormi.

Küpseta 175-kraadises ahjus 45–55 minutit. Lase pisut jahtuda ja serveeri.

Sarnased retseptid

Katri Merisalu
Toitumisnõustaja

Šokolaadiküpsised

25min • Lihtne