Kookoskreemi ja valge šokolaadi panna cotta mangoga

  • Küpsetusaeg: 15min
  • Lihtne
Kookoskreemi ja valge šokolaadi panna cotta mangoga
Ajakiri Toit&Trend
Toit&Trend retseptid

Koostisosad

  • Kookoskreem
     4 dl
  • Roosuhkur rafineerimata
     2 spl
  • Želatiinilehed
     4 tk
  • Mango
     1 tk
  • Laimimahl
      maitsestamiseks
  • Laimikoor
      kaunistamiseks
  • Vanillisuhkur
      kaunistamiseks

Hinda retsepti Aitäh hindamast!

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 4 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Panna cotta on tarretatud koorest valmistatud magustoit, mis tuleb ka kookoskreemiga sama maitsev. Lisandiks sobib pakkuda laimilt kergelt hapukust saanud magusat mangot ja nõnda saab Itaalia klassik endale hoopis uue eksootilise meki.

Aseta želatiinilehed mõneks minutiks külma vette likku.

Sega kookoskoor suhkru ja vanillsuhkru või vanilliseemnetega.

Kuumuta kookoskoort pliidil (keeta ei ole vaja) ja lahusta seal sees nõrutatud želatiinilehed. Sega ühtlaseks.

Niisuta vormid külma veega ning jaga kooremass vormide vahel laiali. Aseta 3–4 tunniks kuni üle öö jahedasse.

Tükelda mangod ja maitsesta laimimahlaga.

Serveerides kummuta panna cotta vormist taldrikule ja säti juurde mangotükke. Kaunista laimikoorest tõmmatud ribadega.

Sarnased retseptid

Ajakiri Toit&Trend
Toit&Trend retseptid

Panforte

30min • Lihtne
Ajakiri Toit&Trend
Toit&Trend retseptid
Ajakiri Toit&Trend
Toit&Trend retseptid

Caponata

40min • Lihtne
Omamärgimaitsed
Rimi omamärgitoodete retseptid

Õunahõõgvein

1h 30min • Keskmine
Omamärgimaitsed
Rimi omamärgitoodete retseptid
Omamärgimaitsed
Rimi omamärgitoodete retseptid