Kihiline pohlamagustoit väikese liköörilisandiga

  • Küpsetusaeg: 15min
  • Lihtne
Kihiline pohlamagustoit väikese liköörilisandiga
Ajakiri Toit&Trend
Toit&Trend retseptid

Koostisosad

Kreem

  • Rõõsk koor 35%
     2 dl
  • Muna
     1 tk
  • Suhkur
     40 g
  • Beseeküpsised
     50 g

Pohlakaste

  • Pohlad
     200 g
  • Suhkur
     1 dl
  • Vana Tallinna liköör
     2 spl

Hinda retsepti Aitäh hindamast!

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 4 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Maitsev kreemine külm magustoit, kus väärtuslik metsarubiin pohl saab kokku koorese vahu ja beseega. Kõige parem on magustoit värskelt kokku segatuna, kui besee veel krõbe.

Pohlakaste: Purusta pohlad koos suhkru ja likööriga ühtlaseks kastmeks

Kreem: Kuumuta kastrulis vaiksel tulel 50 g koort, suhkur ja muna

Sega pidevalt kuni keemiseni
Jahuta
Vahusta ülejäänud koor ja sega muna-kooreseguga
Purusta beseed
Enne serveerimist lisa suurem osa beseepurust kooresegule
Kalla koore-beseesegu magustoidupokaalidesse vaheldumisi pohlakastmega, pudista vahele ka beseed
Serveeri kohe!

Tähelepanu! Tegemist on alkoholiga.

Alkohol võib kahjustada teie tervist.

Sarnased retseptid

Demo Kaev
Rimi peakokk

Tikrikompoti magustoit

30min • Lihtne

Šokolaadikook peediga

1h 30min • Keskmine

Florentiinid

35min • Keskmine
Hea teada

Teabe viimase 30 päeva jooksul kehtinud madalaima hinna kauasäilivate kaupade kohta leiate kodulehelt.