Keerusaiad suitsusingi, pesto ja juustuga

  • Küpsetusaeg: 25min
  • Keskmine
Keerusaiad suitsusingi, pesto ja juustuga

Koostisosad

  • Lehttaigen
     400 g
  • Basiilikupesto
     200 g
  • Suitsusink Matsimoka
     200 g
  • Kõva juust Forte
     150 g
  • Muna
     1
  • Jahu
      Taina rullimiseks

Hinda retsepti Aitäh hindamast!

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 8 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Lihtsad ja väga maitsvad soolased saiakesed, millel täidiseks maitseküllane pesto, ausa koduse singi maitsega Matsimoka suitsusink ja juust. Lihtsad komponendid, mis ahjus kokku küpsedes tulemuseks maitsva ja kõhtu täitva suupiste annavad.

Tõsta tainaplaadid jahusele lauale
Rulli tainas õhemaks ja määri tainaplaatidele pestot
Haki suitsusink ja laota pestoga määritud tainaplaatide ühele poolele

Laota suurem osa riivitud juustust taina peale

Tõsta tainaplaadid kahekorra, suru tainapooled kergelt kokku ja lõika tainaplaat kaheks, umbes 3-4 cm laiusteks ribadeks
Lõika iga riba veel omakorda pooleks nii, et ülemine tainariba jääb lahti lõikamata
Põimi tainast palmik ja keera see rulli, et moodustuks saiake
Tõsta küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile, määri pealt munaga ja puista peale ülejäänud riivitud juust
Küpseta 200 kraadises ahjus ca 10-15 minutit, kuni saiakesed on kuldsed ja juust sulanud. Võid kasutada pöördõhku
Serveeri soojalt

Sarnased retseptid

Snickersi batoonid

45min • Keskmine

Roosa mündi jäätee

30min • Lihtne

Bataadimündid

30min • Lihtne

Tuunikalaga riisipallid

40min • Keskmine