Keedetud lõhe kookospähkli, punase karri ja India pähklitega

  • Küpsetusaeg: 30min
  • Keskmine
Keedetud lõhe kookospähkli, punase karri ja India pähklitega

Koostisosad

  • Kookospiim
     400 ml
  • Laim
     0.5 tk
  • Karrikaste
     1 pakk (-i)
  • Ingver
     1 g
  • Sool
     0.5 tl
  • Lõhefilee Rimi
     350 g
  • Salat Frillice
     1 pakk (-i)
  • Roheline sibul
     4 tk
  • India pähkel
     1 dl
  • Hernevõrsed
     2 dl
  • Piparmünt
     1 peotäis (-t)

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 4 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Aasiast inspireeritud peen kalaretsept. Keedetud lõhe kookose, punase karri ja India pähklitega valmistad sa kookospiimast, laimist, karripastast, ingverist jm. Serveeri lõhet värske salatiga ja kaunista piparmündiga.

Lase kookospiim koos värskelt pressitud laimimahla, karrikastme, riivitud ingveri ja soolaga keema.

Lõika lõhe 3 x 3 cm kuubikuteks, pane kookospiima sisse ja lase keema. Eemalda kastrul plaadilt ja lase lõhel kookospiimas jahtuda.

Puhasta salat ja roheline sibul. Rebi salat tükkideks ja haki roheline sibul peeneks. Rösti pähklid kuival pannil.

Aseta salat ja hernevõrsed suurele taldrikule. Lisa lõhetükid ja puista peale rohelist sibulat ja pähkleid. Kasta lusikaga kookospiimaga üle. Kaunista piparmündiga.

Sarnased retseptid