Kaseviha sees grillitud makrell

  • Küpsetusaeg: 30min
  • Keskmine
Kaseviha sees grillitud makrell

Koostisosad

  • Makrell
     1 tk
  • Sool
      maitse järgi
  • Pipar
      maitse järgi
  • Laim
      maitse järgi

Hinda retsepti Aitäh hindamast!

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 2 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Taju restorani peakokk Ranno Paukson ja GOSPA peakokk Kairi Saar soovitavad grillida kala kaseviha lehtedest ja okstest pesa sees - see aitab grillil hoida niiskust ja temperatuuri ning annab kalale ka kerge suitsususe. Lihtsast kalatoidust saab niimoodi grilliõhtu üllataja. Kõrvale võid valmistada sütel küpsetatud kartuleid.

Fileeri makrell ja eemalda luud.

Maitsesta soola, pipra ja vähese laimimahlaga.

Aseta kalafilee kaselehtede vahele ja aseta otse grillile.
Serveeri koos sütel grillitud kartulitega.

Sarnased retseptid

Demo Kaev
Rimi peakokk