Kartulisalat heeringa ja kalamarjaga

  • Küpsetusaeg: 30min
  • Lihtne
Kartulisalat heeringa ja kalamarjaga
Ajakiri Toit&Trend
Toit&Trend retseptid

Koostisosad

  • Kartul
     6 tk
  • Soolaheeringa filee
     200 g
  • Krevetid soolvees
     200 g
  • Forellimari
     50 g
  • Marineeritud minikurk
     150 g
  • Punane sibul
     1 tk
  • Vutimuna
     6 tk
  • Till
      maitse järgi

Salatikaste

  • Hapukoor Rimi
     200 g
  • Majonees
     100 g
  • Sinep mahedamaitseline
     1.5 spl
  • Sool ja pipar
      maitse järgi
  • Sidrunimahl
      veidi

Hinda retsepti Aitäh hindamast!

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 4 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Sega esmalt salatikastme jaoks hapukoor ja majonees.

Maitsesta sinepi, soola, pipra ja sidrunimahlaga.

Keeda ja koori kartulid. Keeda ka vutimunad.

Tükelda kartulid ja heeringas, lõika sibul poolratasteks ning vajaduse korral kurgid väiksemaks.

Sega kausis kokku kartulid, soolaheeringas, krevetid, kalamari, marineeritud minikurgid, sibul ja vutimunad.

Lisa hakitud till. Kalla peale salatikaste ja sega läbi.

Lase enne serveerimist veidi aega maitsestuda. Säilita jahedas.

Sarnased retseptid

Demo Kaev
Rimi peakokk
Katri Merisalu
Toitumisnõustaja