Kaelakarbonaadi lõigud kirsi-punaseveini marinaadis
-
Küpsetusaeg: 2h
-
Keskmine

Koostisosad
-
Kaelakarbonaad340 g
-
Kirsid130 g
-
Punane vein (poolkuiv)200 ml
-
Küüslauk2 küüs (-nt)
-
Roheline sibul2 vart
-
Mesi2 spl
-
Sool ja piparmaitse järgi
Juhised
Pane tähele!
See retsept on mõeldud 4 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.
Sega kokku omavahel punane vein, mesi.
Lisa juurde purustatud küüslauk ja hakitud sibul.
Viimasena lisa ka kirsid ja sega korralikult läbi(ära sega kõiki kirsse lödiks).
Aseta sealiha lõigud marinaadi ja masseeri korralikult läbi. Jäta liha marinaadi seisma üleöö.
Parima tulemuse saab grillil tehes ja marinaadiga pintseldades liha valmimise ajal.