Kaelakarbonaadi lõigud kirsi-punaseveini marinaadis

  • Küpsetusaeg: 2h
  • Keskmine
Kaelakarbonaadi lõigud kirsi-punaseveini marinaadis

Koostisosad

  • Kaelakarbonaad
     340 g
  • Kirsid
     130 g
  • Punane vein (poolkuiv)
     200 ml
  • Küüslauk
     2 küüs (-nt)
  • Roheline sibul
      2 vart
  • Mesi
     2 spl
  • Sool ja pipar
      maitse järgi

Hinda retsepti Aitäh hindamast!

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 4 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Sega kokku omavahel punane vein, mesi.
Lisa juurde purustatud küüslauk ja hakitud sibul.
Viimasena lisa ka kirsid ja sega korralikult läbi(ära sega kõiki kirsse lödiks).
Aseta sealiha lõigud marinaadi ja masseeri korralikult läbi. Jäta liha marinaadi seisma üleöö.
Parima tulemuse saab grillil tehes ja marinaadiga pintseldades liha valmimise ajal.

Sarnased retseptid

Demo Kaev
Rimi peakokk
Katri Merisalu
Toitumisnõustaja

Printsesside marjasalat

30min • Lihtne

Jõu-kauss

45min • Keskmine