Jalapeño con carne veiselihaga

  • Küpsetusaeg: 1h 30min
  • Keskmine

Koostisosad

  • Veisehakkliha Rimi
     500 g
  • Õli
      praadimiseks
  • Tomatikaste Rimi
     350 g
  • Pipar jalapeño Rimi
     80 g
  • Mais
     1 pakk (-i)
  • Herned külmutatud
     100 g
  • Koriander
     1 peotäis (-t)

Serveerimiseks

  • Tortiljakrõpsud
     1.5 pakk (-i)
  • Tomat
     1 tk
  • Sigurilehed
      soovi korral

Hinda retsepti Aitäh hindamast!

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 4 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Kas suudad jalapeno teravust taluda? Kui jah, siis see retsept on kohe kindlasti Sulle!

Prae veiseliha potis. Lisa juurde marineeritud jalapeno-piprad ja tomatikaste.

Küpseta kõige madalamal kuumusel vähemalt tund aega, kuni liha muutub väga pehmeks. Sega aeg-ajalt ja vajadusel lisa vett, et liha põhja ei kõrbeks.

10 minutit enne valmimist lisa herned ja mais.

Puista peale koriandrit.

Serveeri tortiljakrõpsude ja värskete tomativiiludega.

Soovi korral serveri sigurilehtedel.

Sarnased retseptid

Demo Kaev
Rimi peakokk

Räimed

10min • Lihtne

Kanakarri Tikka Masala

4h 30min • Keskmine

Sushi

50min • Keskmine
Demo Kaev
Rimi peakokk

Tänavakoka grillburger

30min • Lihtne
Hea teada

Teabe viimase 30 päeva jooksul kehtinud madalaima hinna kauasäilivate kaupade kohta leiate kodulehelt.