Hakklihapirukas kukeseentega

  • Küpsetusaeg: 40min
  • Lihtne
Hakklihapirukas kukeseentega
Ajakiri Toit&Trend
Toit&Trend retseptid

Koostisosad

Põhi:

  • Nisujahu
     25 dl
  • Või
     75 g
  • Hapukoor
     3 spl
  • Muna
     1 tk
  • Sool
     
  • Pipar
     

Täidis:

  • Hakkliha
     400 g
  • Sibul
     1 tk
  • Küüslauk
     4 küüs (-nt)
  • Kukeseened
     100 g
  • Muna
     2 tk
  • Vahukoor
     1 dl
  • Sool
     
  • Pipar
     
  • Juust kõva
     

Hinda retsepti Aitäh hindamast!

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 6 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Lihtne, kerge ja sügisene pirukas, mida saab terve perega koos valmistada

Tainas: Sega kokku kõik põhja koostisosad, vormi tainast pall ja tõsta külma umbes pooleks tunniks

Aseta tainas küpsetuspaberiga kaetud ümmarguse vormi (24 cm) põhja ja küljele

Täidis: Tükelda sibul ja küüslauk peeneks

Kukeseenetükid jäta suuremad, piisab ka vaid seente pooleks rebimisest
Prae koos hakklihaga läbi, maitsesta soola-pipraga
Sega kausis muna ja vahukoor, lisa jahtunud hakklihasegu
Kalla segu põhjale ja riivi peale juust
Küpseta 190 kraadi juures 40 minutit kuni pirukas on pealt kuldpruun

Serveeri koos värske rohelise salati ja hapukoore-küüslaugukastmega

Sarnased retseptid

Ajakiri Toit&Trend
Toit&Trend retseptid

Savoia küpsised

25min • Lihtne
Omamärgimaitsed
Rimi omamärgitoodete retseptid
Ajakiri Toit&Trend
Toit&Trend retseptid

Lumepallid

1h 30min • Keskmine
Katri Merisalu
Toitumisnõustaja
Omamärgimaitsed
Rimi omamärgitoodete retseptid

Safraniga churro’d

45min • Keeruline