Grillitud lõhe leige tapenaadkartuliga

  • Küpsetusaeg: 45min
  • Keskmine
Grillitud lõhe leige tapenaadkartuliga

Koostisosad

  • Lõhefilee
     400 g
  • Kartul
     900 g
  • Brokoli
     250 g
  • Tomat
     3 tk
  • Basiilik
      maitse järgi
  • Paprika, suvikõrvitsa, baklažaani tapenaati
     130 g
  • Sool
      maitse järgi
  • Pipar
      maitse järgi
  • Lehtpeet
     65 g

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 4 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Mis on tapenaat? See on taimne määre! Grillitud lõhe tapenaadkartuliga on rikkaliku maitsega roog. Sega kokku keedetud kartul ja brokoli tomatite, basiiliku ja tapenaadiga. Serveeri grillitud lõhega. Head isu!

Sulata lõhe üles (kui see on külmutatud).

Koori ja keeda kartulid. Võid tükkideks lõigata.

Puhasta ja lõika brokoli tükkideks. Keeda kartuliga umbes 4 minutit.

Lõika tomatid tükkideks ja nopi basiilikult lehed.

Sega kokku kartulid, brokoli, tomatid, basiilik ja tapenaad. Maitsesta soola ja pipraga.

Grilli lõhe kuumal pannil vähese soolaga umbes 3 minutit mõlemal küljel. Maitsesta soola ja pipraga.

Serveeri lõhe tapenaadkartuli ja lehtpeediga.

Sarnased retseptid