Grillitud kuldmerikoger

  • Küpsetusaeg: 20min
  • Keskmine
Grillitud kuldmerikoger

Koostisosad

Koostisosad

  • Kuldmerikoger
     1 tk

Täidis

  • Spinat
     25 g
  • Šalott sibul
     15 g
  • Oliiviõli
     1 spl
  • Sool
     1
  • Pipar
     1
  • Suhkur
     1

Salat

  • Tugevate lehtedega segasalat
     100 g
  • Oliiviõli
     3 spl
  • Kirsstomatid
     75 g
  • Sidrunimahl
     0.5 tk
  • Sool
     1 näpuotsatäis
  • Pipar
     1 näpuotsatäis

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 2 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Jätkame grillilainel! Meisterkokk Ivari Voki retsepti järgi valmistatud grillitud kuldmerikoger on mahlakas ja aromaatne. Värske salat kala kõrval lisab värskust ja kergust. See roog sobib ideaalselt nii argiõhtuks kui ka pidulikumaks toidukorraks. Valmistamine ei vaja erilisi oskusi ega palju aega.

 

Lõika kalale sälgud sisse.
Sega täidise koostisosad kokku, pigista käte vahelt läbi ja täida kala seest.
Grilli koos täidisega – täidisest saab peale kala valmimist soe salat.
Värske salati jaoks tükelda tomatid, sega salatiga ning maitsesta õli, sidrunimahla, soola ja pipraga.

Sarnased retseptid