Gluteenivabad õhulised šokolaadimuffinid

  • Küpsetusaeg: 25min
  • Lihtne

Koostisosad

  • Free From gluteenivaba šokolaadimuffini küpsetussegu
     500 g
  • Vesi
     90 ml
  • Õli
     3 spl
  • Muna
     4 tk

Hinda retsepti Aitäh hindamast!

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 12 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Vala kuiv jahusegu suurde kaussi ja sega hoolikalt läbi
Lisa 90 ml vett, 3 spl õli ja 4 muna, sega veelkord läbi
Täida muffinivormid 3/4 ulatuses tainaga
Aseta vormid kuni 200 °C eelkuumutatud praeahju, kasuta pöördõhurežiimi ja küpseta u 13 minutit

Sarnased retseptid

Omamärgimaitsed
Rimi omamärgitoodete retseptid

Gluteenivaba leivapäts

1h 30min • Keskmine
Omamärgimaitsed
Rimi omamärgitoodete retseptid

Gluteenivaba mitmeviljaleib

1h 30min • Keskmine

Vitamiinirikas smuuti

5min • Lihtne
Ajakiri Toit&Trend
Toit&Trend retseptid