Gluteenivabad õhulised šokolaadimuffinid

  • Küpsetusaeg: 25min
  • Lihtne

Koostisosad

  • Free From gluteenivaba šokolaadimuffini küpsetussegu
     500 g
  • Vesi
     90 ml
  • Õli
     3 g
  • Muna
     4 tk

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 12 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Vala kuiv jahusegu suurde kaussi ja sega hoolikalt läbi

Lisa 90 ml vett, 3 spl õli ja 4 muna, sega veelkord läbi

Täida muffinivormid 3/4 ulatuses tainaga

Aseta vormid kuni 200 °C eelkuumutatud praeahju, kasuta pöördõhurežiimi ja küpseta u 13 minutit

Sarnased retseptid

Kookose lumememmed

40min • Keskmine

Mõnus talvejook

10min • Lihtne

Florentiinid

35min • Keskmine