Burritokauss

  • Küpsetusaeg: 20min
  • Lihtne
Burritokauss
Ajakiri Toit&Trend
Toit&Trend retseptid

Koostisosad

Koostis

  • Veise antrekoot
     200 g
  • Fajita maitseainesegu
     2 spl
  • Basmatiriis
     125 g
  • Punased konservoad
     100 g
  • Rimi konserveeritud röstitud paprika
     2 pakk (-i)
  • Avokaado
     1 tk
  • Petersell
      maitse järgi
  • Maitsestamata jogurt
     2 spl
  • Takokaste
     2 spl
  • Sool
      maitse järgi
  • Pipar
      maitse järgi
  • Õli
      praadimiseks

Hinda retsepti Aitäh hindamast!

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 2 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Mehhiko köögist inspiratsiooni saanud soojendav roog. Liha prae just endale sobiva küpsusastmeni. Samuti toimi vürtsidega – kui armastad vürtsikat, lisa rohkem fajita-maitseainet ja takokastet.

Keeda riis vastavalt pakendil olevale juhendile.

Hõõru liha fajita-maitseaine, soola ja pipraga. Prae kuumal pannil õlis mõlemalt poolt paar minutit soovitud küpsusastmeni. Lase paar minutit seista ja viiluta.

Viiluta avokaado ja paprikad.

Serveeri kõik koostisained kahte kaussi, maitsesta veidikese soola ja pipra ning hakitud värske peterselliga.

Sarnased retseptid

Demo Kaev
Demo retseptid

Vabariigi ahjupraad

5h • Keskmine
Katri Merisalu
Katri retseptid
Ajakiri Toit&Trend
Toit&Trend retseptid

Chilli con carne

55min • Lihtne
Ajakiri Toit&Trend
Toit&Trend retseptid

Jalapeño con carne veiselihaga

1h 30min • Keskmine
Ajakiri Toit&Trend
Toit&Trend retseptid

Searibid ploomiglasuuriga

1h 30min • Keskmine