Aurutatud ja põletatud lõhe tilli-sidrunikreemiga

  • Küpsetusaeg: 30min
  • Lihtne
Aurutatud ja põletatud lõhe tilli-sidrunikreemiga

Koostisosad

  • Kartul
     450 g
  • Türgi uba roheline
     150 g
  • Till
     20 g
  • Sidrun
     1 tk
  • Crème fraîche
     2 dl
  • Sool
      maitse järgi
  • Pipar
      maitse järgi
  • Aurutatud lõhefilee
     250 g
  • Lambasalat
     65 g

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 2 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Aurutatud ja põletatud lõhe sulab suus. Seda tasakaalustab kaunisti hapukas crème fraîche‘i, sidruni ja värske tilli kaste. Serveeri värskelt keedetud kartulite ja aedubadega. Lisa lõpus värske põldkännakusalat (teise nimega lambasalat) ja paar tillioksa. Head isu!

Keeda kartulid. Puhasta oad ja pane umbes kolm minutit enne keetmisaja lõppu kartulite juurde keema.

Haki till ning loputa ja puhasta sidrun leiges vees. Riivi sidrunilt koor. Sega till ja riivitud sidrunikoor crème fraîche‘iga (või paksema hapukoorega), maitsesta soola ja pipraga.

Serveeri lõhe kartulite, sidrunikreemi, salati ja ubadega.

Sarnased retseptid