Amaranti skoonid ubade ja spinatiga

  • Küpsetusaeg: 25min
  • Lihtne

Koostisosad

Skoonid

  • Spinat
     65 g
  • Köömned
     1 tls
  • Vahemere sool
      maitse järgi
  • Itaalia maitseainete segu
     
  • Cayenne pipar
      maitse järgi
  • Tofu
     150 g
  • Oad
     100 g
  • Amaranti seemned
     100 g
  • Sidrunikoor
      maitse järgi
  • Riivsai
     1 spl
  • Viinamarjaseemneõli
      praadimiseks

Kaste

  • Majonees
     200 g
  • Küüslauk
     1 küüs (-nt)
  • Sidruni mahl
     0.5 tk
  • Cayenne pipar
     1 tls

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 4 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Valmista koduseks lõuna- või õhtusöögiks amaranti skoonid ubade ja spinatiga. Selle valmistamine võtab umbes 30 minutit ning roog ise on kiudainerikas ning hea valguallikas!

Kupata spinat ning tõsta taldrikule.

Lisa uhmrisse maitse järgi köömned, vahemere sool, itaalia maitseainesegu ja cayenne'i pipar. Uhmerda segu ühtlaseks.

Pane anumasse kupatatud spinat ning uhmerdatud maitseainete segu. Lisa tofu, keedatud ja purustatud oad, keedetud ja purustatud amaranti seemned ning riivi segule sidruni koort. Sega segu ühtlaseks.Lisa riivsai.

Vormi skoonid.

Pane pann tulele ning lisa praadimiseks viinamarjaseemneõli.

Kata skoonid enne praadimist riivsaiaga. Prae mõlemalt poolt mõni minut kuni värv muutub kuldruuniks.

Valmista kaste! Pane anumasse majonees, purusta sinna küüslauk, pigista sidrunist mahl ja lisa cayenne'i pipar. Sega ühtlaseks.

Sarnased retseptid

Katri Merisalu
Katri retseptid
Demo Kaev
Demo retseptid
Katri Merisalu
Katri retseptid
Katri Merisalu
Katri retseptid
Katri Merisalu
Katri retseptid