Ahjukana marineeritud kurgi marinaadis

  • Küpsetusaeg: 25h
  • Lihtne
Ahjukana marineeritud kurgi marinaadis
Jörgen Kohal
Endine peakokk

Koostisosad

  • Ahjukana
     1 pakk (-i)
  • Küüslauk
     1 küüs (-nt)
  • Sinep
     1 spl
  • Sool
     2 tls
  • Pipar
     0.5 tls
  • Õli
     100 g
  • Marineeritud kurgi vedelik
     300 g

Hinda retsepti Aitäh hindamast!

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 6 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Tõsta oma toidulauale keskele uhke ahjukana, mis paneb kõigi laua ümber istujate süljenäärmed tööle! Tegemist on lihtsa retseptiga, mis aga vajab kannatust, sest ettevalmistus maitsva roa saamiseks nõuab aega.

Võta purk, kus on alles jäänud marineerimisvedelik ja lisa sinna ülejäänud koostisosad.

Küüslauguküüned võid eelnevalt laiaks muljuda.

Raputa purki korralikult, et marinaadiained korralikult seguneks. Pane kana marinaadi 1 kuni 2 päevaks.

 Küpseta ahjs 150 °C juures 1h ja 45 min tõsta temperatuur 200 kraadini ja pruunista kana kuni 20 min.

Sarnased retseptid

Böff a la TarTar

40min • Keeruline
Demo Kaev
Rimi peakokk