Lamba- ja veiseliha - usaldusväärselt maitsev

Liha • 06 November, 2018
Lamba- ja veisekasvatus on Iirimaal kauaaegne traditsioon. Iirimaa pehme kliima võimaldab loomadel enamiku osa aastast värskes õhus viibida. Jätkusuutlik loomakasvatus tähendab loomade pidamist loodusega käsikäes.

Lambaliha on ülimalt hiilgav – ehk teisisõnu pehme ja õrn. See liha on toitumise aspektist lähtuvalt uskumatult väärtuslik. See on suurepärane energiaallikas, mis aitab teil vaevata hakkama saada kõigi päevatoimetustega ja vähendab füüsilist aktiivsust nõudvate tegevuste korral väsimust. Lamba- ja veiseliha on parim valik neile, kes soovivad suurendada oma lihasmassi või anda kehale energiat ja seda tugevamaks muuta. Sellist liiki liha teine eelis on see, et rikkalikult kaltsiumi sisaldades teeb see teie luud vastupidavamaks.

Veise- ja lambaliha sisaldavad ka fosforit, seleeni, B1-, B2- ja B12-vitamiine, mis on olulised tugeva tervise tagamiseks. See sisaldab äärmiselt suures koguses ka hinnalisi oomega-3-rasvhappeid. Lõppkokkuvõttes on lambaliha ideaalne toiduvalik kogu perele!


Populaarsed artiklid